Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате учител по френски в България, който подготвя специално за интервюто и освен това да сте доволни от него.
Ако ми дадете име и информация за контакт - ще бъда много благодарен.
Поздрави,
Борил
Подготовка по френски за интервюто...
Здравей, Борил!!!
Ние сме много доволни от нашата учителка по френски език, която освен че дава частни уроци и преподава по френски език в Алианса .Можеш да й се обадиш по телефона. Смятам, че няма да съжаляваш.
Казва се Ани Грозева, живее в град София на бул. " Мария Луиза " № 99. Ако наистина търсиш добър професионалист по френски език с доста опит зад гърба си и успешно подготвени и преминали двойки на интервюто за френската част на Канада, можеш да се обръщаш към нея.
Телефони за връзка:02/831-49-52;GSM 0889/784-657
Успех!!!!!
Ние сме много доволни от нашата учителка по френски език, която освен че дава частни уроци и преподава по френски език в Алианса .Можеш да й се обадиш по телефона. Смятам, че няма да съжаляваш.
Казва се Ани Грозева, живее в град София на бул. " Мария Луиза " № 99. Ако наистина търсиш добър професионалист по френски език с доста опит зад гърба си и успешно подготвени и преминали двойки на интервюто за френската част на Канада, можеш да се обръщаш към нея.
Телефони за връзка:02/831-49-52;GSM 0889/784-657
Успех!!!!!
Последно промяна от titi на Съб Фев 14, 2004 1:04 pm, променено общо 1 път.
Благодаря!!!
Благодаря, Тити,
Ще се обадя да я питам дали може да ме вземе!
)
Ще се обадя да я питам дали може да ме вземе!
"You snooze, you lose!"
- Rosi i Bobi